Članak top banner 970x90
Vijesti

Talijanska policija dobit će 850 primjeraka Alfa Romea Tonale

Iz Alfa Romeo su najavili da će talijanskoj policiji isporučiti 850 primjeraka SUV modela Tonale. U pitanju su verzije sa hibridnim pogonom, a isporuke će početi od ovog mjeseca.

Autor: BIHAMK

Čini se da novi Alfa Romeo Tonale (p)ostaje vrlo popularan model kod talijanskih organa reda, jer Talijani ostaju vjerni domaćoj marki. Ranije ove godine talijanski proizvođač najavio je da će isporučiti 400 primjeraka novog kompaktnog SUV-a karabinjerima, talijanskom ekvivalentu žandarmerije.

Sada će ovaj popularni model također biti dio flote talijanske policije. Alfa Romeo je najavio da će od decembra slavnoj ‘’Poliziji’’ isporučiti 850 primjeraka ovog modela. Primjerci koji će biti dio opreme talijanske policije bit će opremljeni 1,5-litrenim hibridnim pogonom sa ukupnom snagom od 163 KS, uparenim sa 7-stepenim automatskim mjenjačem.

Uz to, primjerci namijenjeni talijanskoj policiji bit će opremljeni i posebnim zaštitnim paketom za eksterijer, kao i tehnologijom Mercurio Extended koja će omogućiti brže provjere tokom policijskih operacija. Dakle, pazite se ako putujete u Italiju. Ovaj model je bar lako uočljiv na cesti.

BIHAMK

Povezane novosti

Možda bi vas zanimalo