Članak top banner 970x90
Vijesti

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW Classic, odjel za klasične automobile njemačke marke, počet će izdavati nove digitalne dokumente za vlasnike klasičnih modela. Novi dokument sadrži podatke o motoru, šasiji, datumima proizvodnje i isporuke, kao i popis dodatne opreme.

Autor: BIHAMK

Divizija klasičnih automobila BMW Classic izdat će nove digitalne dokumente za vlasnike starijih modela bavarskog proizvođača. Tako će potvrda o registraciji, stari dokument koji su vlasnici ovih modela dobivali u fizičkom obliku, sada zamijeniti tzv. "rodni list" i to samo u digitalnom obliku.

U ovu potvrdu bit će uključeni podaci o seriji motora i šasije modela, kao i datum proizvodnje i dan kada je automobil isporučen prvom kupcu. Za vlasnike BMW modela izgrađenih nakon 1980. godine, vlasnik će također dobiti informacije vezane uz opcijsku opremu prisutnu na njihovim modelima.

Konačno, BMW-ov "Izvod iz matične knjige rođenih" također će sadržavati i digitalni potpis koji potvrđuje autentičnost. S druge starne, digitalni dokument nije obavezan, ali ako neki vlasnik želi može se izdati u zamjenu za iznos od 125 eura.

Ovaj dokument se može naručiti i dobiti preko online forme. Uz plaćanje navedenog iznosa, vlasnik treba priložiti dolaz o vlasništvu, uključujući broj šasije i broj motora svog ljubimca.

Tagovi
BIHAMK

Povezane novosti

Svjetska premijera nove Opel Frontere

Svjetska premijera nove Opel Frontere

Opel je prije nekoliko sedmica objavio prve slike nove Frontere, sad je red došao da ovaj prostrani i udobni kompaktni SUV za ljubitelje prirode i porodice ima svoju svjetsku premijeru. Očekivana osnovna cijena bi trebala biti oko 24.000 eura.

Možda bi vas zanimalo