Članak top banner 970x90
Članske priče

VIDEO: BIHAMK i članovi u Evropi

Tokom 2021. godine Pozivni centar BIHAMK-a zaprimio je više od 600.000 poziva ili zahtjeva za pružanje različitih vrsta usluga: pomoć na cesti, tehnička pomoć, turističke i druge informacije.

Autor: BIHAMK
Iskustvo sa terena potvrđuje da vrijedi biti član! Pročitajte više o našim intervencijama u Evropi.

BIHAMK je svojim članovima najčešće pomogao na teritoriji Bosne i Hercegovine. U zemljama regiona, koje naši članovi najčešće posjećuju, posebno u ljetnim mjesecima, zabilježili smo gotovo 500 intervencija. Da članstvo BIHAMK-a vrijedi potvrdili su i članovi koji su usluge BIHAMK-a zatražili iz najudaljenijih dijelova Evrope.

U nastavku donosimo priče članova BIHAMK-a koji su tokom 2021. godine iskoristili članske pogodnosti i čije je iskustvo pokazalo da je BIHAMK najvjerniji saputnik na putovanjima.

Moja BIHAMK priča: Lejla Ramić-Mesihović

Naša dugogodišnja članica Lejla je više puta koristila usluge BIHAMK-a i kaže da jedino sa BIHAMK članstvom putuje sigurno, a izdvaja svoje putovanje proteklog ljeta u Crnu Goru kada joj je zatrebala naša pomoć. Naime, na povratku kući shvatila je da treba novi akumulator. Jednim pozivom BIHAMK-u, problem na njenom vozilu vrlo brzo je riješen u saradnji sa Auto-moto savezom Crne Gore.

Moja BIHAMK priča: Lejla Ramić-Mesihović

Naša dugogodišnja članica Lejla je više puta koristila usluge BIHAMK-a i kaže da jedino sa BIHAMK članstvom putuje sigurno, a izdvaja svoje putovanje proteklog ljeta u Crnu Goru kada joj je zatrebala naša pomoć. Naime, na povratku kući shvatila je da treba novi akumulator. Jednim pozivom BIHAMK-u, problem na njenom vozilu vrlo brzo je riješen u saradnji sa Auto-moto savezom Crne Gore. 💛 Vrijedi biti član!

Posted by BIHAMK on Friday, 4 February 2022

Moja BIHAMK priča: Husein Kunić

Zamislite situaciju u kojoj za dva dana trebate usluge BIHAMK-a, u dvije različite države?!  Pritom se nalazite kilometrima daleko od vašeg doma... Upravo takvu priču sa nama je podijelio Husein iz Bihaća, koji je koristio naše usluge jedan dan u Bugarskoj, a već sljedeći dan u Turskoj. S obzirom na svoje iskustvo, za sigurno putovanje preporučuje članstvo BIHAMK-a 𝗸𝗮𝗼 𝗷𝗲𝗱𝗻𝘂 𝗼𝗱 𝗼𝘀𝗻𝗼𝘃𝗻𝗶𝗵 𝘀𝘁𝗮𝘃𝗸𝗶 𝗸𝗼𝗷𝘂 𝘁𝗿𝗲𝗯𝗮 𝗶𝗺𝗮𝘁𝗶 pri svakom kraćem ili dužem putovanju.

Moja BIHAMK priča: Husein Kunić

Zamislite situaciju u kojoj za dva dana trebate usluge BIHAMK-a, u dvije različite države?! 😯💥Pritom se nalazite kilometrima daleko od vašeg doma... Upravo takvu priču sa nama je podijelio Husein iz Bihaća, koji je koristio naše usluge jedan dan u Bugarskoj, a već sljedeći dan u Turskoj. S obzirom na svoje iskustvo, za sigurno putovanje preporučuje članstvo BIHAMK-a 𝗸𝗮𝗼 𝗷𝗲𝗱𝗻𝘂 𝗼𝗱 𝗼𝘀𝗻𝗼𝘃𝗻𝗶𝗵 𝘀𝘁𝗮𝘃𝗸𝗶 𝗸𝗼𝗷𝘂 𝘁𝗿𝗲𝗯𝗮 𝗶𝗺𝗮𝘁𝗶 pri svakom kraćem ili dužem putovanju. 🚗 Vrijedi biti član! 💛

Posted by BIHAMK on Wednesday, 2 February 2022

Moja BIHAMK priča: Saša Mandžukić

U zemljama Skandinavije ne bilježimo veliki broj intervencija, prvenstveno zbog velike udaljenosti od Bosne i Hercegovine. Ipak, prošlog ljeta Dispečerski centar BIHAMK-a zaprimio je poziv iz preko 2.000 kilometara udaljene Švedske od člana Saše Mandžukića.  Saša je na službenom putovanju krajem 2021. godine imao problem na automobilu koji je uspješno riješen u saradnji sa auto-moto klubom iz Švedske.  Kao naš dugogodišnji član ističe da je BIHAMK ispunio sva njegova očekivanja za bezbrižno i sigurno putovanje.

Moja BIHAMK priča: Saša Mandžukić

U zemljama Skandinavije ne bilježimo veliki broj intervencija, prvenstveno zbog velike udaljenosti od Bosne i Hercegovine. Ipak, prošlog ljeta Dispečerski centar BIHAMK-a zaprimio je poziv iz preko 2.000 kilometara udaljene Švedske od člana Saše Mandžukića. 📲 Saša je na službenom putovanju krajem 2021. godine imao problem na automobilu koji je uspješno riješen u saradnji sa auto-moto klubom iz Švedske. 👍🏻 Kao naš dugogodišnji član ističe da je BIHAMK ispunio sva njegova očekivanja za bezbrižno i sigurno putovanje. 💛

Posted by BIHAMK on Friday, 4 February 2022

Moja BIHAMK priča: Jasmin Šutković

Ako se odlučite krenuti na privatni ili poslovni put u Poljsku ili neku od srednjeevropskih zemalja, uz BIHAMK PLUS članstvo putujete sigurno!  Upravo na jednom takvom putovanju, našem članu Jasminu je zatrebala pomoć BIHAMK-a. Ističe da je posebno zadovoljan brzom reakcijom BIHAMK-ovih saradnika u Poljskoj, te da je problem na njegovom automobilu vrlo brzo riješen. 

Moja BIHAMK priča: Jasmin Šutković

Jeste li znali? 🧐 Ako se odlučite krenuti na privatni ili poslovni put u Poljsku ili neku od srednjeevropskih zemalja, uz BIHAMK PLUS članstvo putujete sigurno! 👍🏻 Upravo na jednom takvom putovanju, našem članu Jasminu je zatrebala pomoć BIHAMK-a. Ističe da je posebno zadovoljan brzom reakcijom BIHAMK-ovih saradnika u Poljskoj, te da je problem na njegovom automobilu vrlo brzo riješen. 🚗 Vrijedi biti član! 💛

Posted by BIHAMK on Wednesday, 2 February 2022

Moja BIHAMK priča: Amer Čeljo

S obzirom na veliki broj putovanja u ljetnim mjesecima u susjednu Hrvatsku, prošlog ljeta pružili smo više od stotinu intervencija pomoći našim članovima u Hrvatskoj. Činjenicu da vrijedi biti član BIHAMK-a i da sa BIHAMK-om putujete sigurno, potvrdio je Amer iz Sarajeva, naš vjerni član.   Prošle godine, na ljetovanju u Dubrovniku zatrebao je našu pomoć. Problem na njegovom automobilu je riješen, ali je kao član sa BIHAMK PLUS članstvom također imao pravo na člansku pogodnost hotelskog smještaja. 

Moja BIHAMK priča: Amer Čeljo

S obzirom na veliki broj putovanja u ljetnim mjesecima u susjednu Hrvatsku, prošlog ljeta pružili smo više od stotinu intervencija pomoći našim članovima u Hrvatskoj. Činjenicu da vrijedi biti član BIHAMK-a i da sa BIHAMK-om putujete sigurno, potvrdio je Amer iz Sarajeva, naš vjerni član. 🚗 💛 Prošle godine, na ljetovanju u Dubrovniku zatrebao je našu pomoć. Problem na njegovom automobilu je riješen, ali je kao član sa BIHAMK PLUS članstvom također imao pravo na člansku pogodnost hotelskog smještaja. 🏨 👍🏻

Posted by BIHAMK on Wednesday, 2 February 2022

Moja BIHAMK priča: Šukrija Begluk

Na povratku iz Austrije, u Mađarskoj, Šukrija, naš dugogodišnji član, primijetio je da ima kvar na automobilu.  Posebno ističe ljubaznost i psihološku podršku dispečera BIHAMK-a te stalni kontakt u toku trajanja popravke vozila.  Šukrija je potvrdio da vrijedi biti član BIHAMK-a, te da uz BIHAMK članstvo putuje sigurno.

Moja BIHAMK priča: Šukrija Begluk

Na povratku iz Austrije, u Mađarskoj, Šukrija, naš dugogodišnji član, primijetio je da ima kvar na automobilu. 🚗💥 Posebno ističe ljubaznost i psihološku podršku dispečera BIHAMK-a te stalni kontakt u toku trajanja popravke vozila. 🤗 Šukrija je potvrdio da vrijedi biti član BIHAMK-a, te da uz BIHAMK članstvo putuje sigurno. 💛

Posted by BIHAMK on Wednesday, 2 February 2022

Ukoliko i Vi želite podijeliti svoju #BIHAMKpriču,  fotografiju ili video javite se na mail clanstvo@bihamk.ba, a možete nam i pisati na Facebook page BIHAMK.

BIHAMK

Možda bi vas zanimalo