Članak top banner 970x90
BIHAMK vijesti

Igra memorije i maketa automobila

Dragi roditelji, u nastavku vam donosimo dvije ideje za kreativno provođenje slobodnog vremena sa vašom djecom.

Autor: BIHAMK

1. DRUŠTVENA IGRA MEMORIJE 🧠

Igra memorije je društvena igra za sve uzraste. Prvo što morate uraditi jeste da izrežete sličice, okrenete prema dolje i započnete igru. Onaj ko pronađe najviše parova je pobjednik. Želimo vam odličnu zabavu! 💛

Preuzmite igru ovdje.

2. NAPRAVI SVOJ AUTOMOBIL 🚗

Obojite automobil po svom ukusu, budite kreativni 🎨 Zatim pažljivo izrežite automobil po označenim dijelovima, zaobljene dijelove presavijte i zalijepite. ✂️ Nemojte zaboraviti i gume 😊 Vjerujemo da će se ovaj automobil sjajno uklopiti sa vašim igračkama. P.S. Obavezno nam pošaljite slike vaših automobila na društvenim mrežama. 💛

Preuzmite igru ovdje.

BIHAMK

Povezane novosti

Citroen predstavlja novu generaciju modela C3 Aircross

Citroen predstavlja novu generaciju modela C3 Aircross

Francuzi su odlučili radikalno promijeniti pristup na tržištu kompaktnih SUV vozila i potpuno redizajnirati svoj model C3 Aircross. Evropska verzija ovog modela dijeli novu konstrukcijsku osnovu Smart Car s nedavno lansiranim modelom C3.

Proizvedeno dva miliona Hyundai Tucsona u Češkoj

Proizvedeno dva miliona Hyundai Tucsona u Češkoj

U ponedjeljak je s proizvodne trake sišao dvomilioniti Tucson u češkoj fabrici u Nošovicama. Ovaj posebni primjerak obojen je u Sailing Blue Pearl boju i pogonjen s 1.6 T-GDi HEV motorom, već sada stiže do svog budućeg vlasnika u Velikoj Britaniji.

Održana proslava 120. godišnjice FIA-e u Samarkandu

Održana proslava 120. godišnjice FIA-e u Samarkandu

Delegacija BIHAMK-a aktivno je učestvovala u radu ovog značajnog, međunarodnog događaja koji je okupio rekordan broj od oko 500 učesnika: predstavnika organizatora i delegata iz auto-touring klubova i saveza iz čak 147 zemalja iz cijelog svijeta.

Možda bi vas zanimalo