Članak top banner 970x90
Vijesti

Reinvent Twingo – Interaktivna kampanja u čast 30 godina Twinga

Renault pokreće interaktivnu kampanju ‘’Reinvent Twingo” te poziva javnost da uz pomoć umjetne inteligencije stvori vlastitu verziju Twinga. Pristigle digitalne kreacije marka će zatim iskoristiti za stvaranje pravog konceptnog automobila.

Autor: BIHAMK

Okretan, kompaktan i pristupačan, Twingo savršeno utjelovljuje Renaultov koncept vozila za život. Razigran, zabavan, vedar, praktičan i svestran... Brojne su slike o Twingu, no to ni ne čudi budući da pristaje baš svakom načinu života.

Renault sada poziva javnost da uz pomoć umjetne inteligencije nanovo osmisli taj legendarni model. Dostavljene digitalne kreacije zatim će biti upotrijebljene za proizvodnju pravog konceptnog automobila!

Iako je nekada bila rezervisana samo za tehnološku elitu, umjetna inteligencija sada je dostupna svima u samo tri klika. Ta nova pristupačna tehnologija svim ljudima omogućuje da pomaknu granice vlastite mašte. Uključivanjem najšire zajednice u ovaj kreativni proces želimo odati počast legendarnom Twingu. Uz pomoć umjetne i ljudske inteligencije proizvest ćemo prvi konceptni automobil koji se direktno temelji na dizajnerskim rješenjima javnosti”, dodao je Arnaud Belloni, direktor marketinga marke Renault na globalnom nivou.

U letu, pod vodom, u svemiru, izrađen od čokolade... Mogućnosti su beskrajne! Od 1. februara do 31. marta 2023. svi imaju priliku stvoriti, zamisliti i nanovo osmisliti Twingo uz pomoć generativnih alata temeljenih na umjetnoj inteligenciji, kao što su Midjourney, Stable Diffusion i Dall‑E. Jednostavnim upisivanjem nekoliko ključnih riječi, korisnici će moći iskoristiti ove visokoefikasne i lako pristupačne alate za generisanje slika kako bi stvorili nevjerovatna dizajnerska rješenja. Svoje kreacije zatim će moći dostaviti tako da ih podijele na društvenoj mreži po vlastitom izboru uz navođenje hashtaga: ‘’Reinvent Twingo”.

Digitalna tehnologija predstavlja pravu vrijednost u automobilskoj industriji, a Renault se i u tom području na brojne načine dokazuje kao pionir. Novom kampanjom marka učvršćuje svoj položaj i postaje prvi proizvođač automobila koji spaja umjetnu i ljudsku inteligenciju kako bi proizveo konceptni automobil.   

Tagovi
BIHAMK

Povezane novosti

Ovo je nova Opel Frontera

Ovo je nova Opel Frontera

Opel najavljuje početak novog poglavlja u životu nekad slavnog terenca Frontere, s kojim novajlija, osim imena, nema ama baš ništa zajedničko. Nova Frontera je zabavan i prostran SUV, koji će biti dostupan u potpuno električnom ili s hibrdinim pogonom.

Možda bi vas zanimalo