Članak top banner 970x90
Vijesti

Radikalni izgled pete generacije Santa Fea

Peta generacija ovog popularnog SUV-a srednje veličine zadržava proporcije prethodnika, dok s druge strane predstavlja velike promjene bazirane na najnovijem trendu života na otvorenom.

Autor: BIHAMK

Za ovu radiklanu promjenu, Hyundai Motor uzeo je nekonvencionalan pristup baziran na dizajnu koji se temelji na životnom stilu kako bi se povećao kapacitet prtljažnog prostora i na bolji način prilagodio urbanim i aktivnostima u prirodi. Kao rezultat toga, novi model može se pohvaliti robusnim i neobičnim vanjskim dizajnom i prostranom, svestranom unutrašnjosti koja proizlazi iz njegovih povećanih vrata prtljažnika, pružajući korisnicima prostor poput terase kad god i gdje god im je potreban.

Kutijasti oblik i prepoznatljiva silueta potpuno novog Santa Fea proizlaze iz njegovog dugog međuosovinskog razmaka i širokih vrata prtljažnika. Prednji dio vozila stvara dojam veličanstvenosti sa visokim poklopcem motora, prednjim svjetlima u obliku slova H i oštrim branicima. Prednja svjetla u obliku slova H usklađena su s dizajnom donjeg prednjeg dijela sa motivom H kako bi se poboljšala vizuelna cjelovitost. Elementi dizajna u obliku slova H reinterpretiraju Hyundaijev amblem 'H'.

Gledano sa strane, snažan prostor oko branika, oštri lukovi točkova, skraćeni prednji prevjes i točkovi od 21 inč ovom SUV-u daju robustan i avanturistički izgled. Zadnji dio definiran većim vratima prtljažnika je jednostavniji i uravnotežuje cjelokupni vanjski dizajn. Zadnja svjetla u obliku slova H ujedinjena su s prednjim H svjetlima kako bi stvorili sklad i pružili prepoznatljivu prisutnost Santa Fea na cesti, danju ili noću.

Potpuno novi Santa Fe također u urbanim sredinama, omogućuje mladim porodicama da koriste zadnji dio vozila u razne svrhe, kao što su kupovina namirnica, projekti poboljšanja doma, sport i rekreacija, vrtlarstvo, porodični izleti i prevoz kućnih ljubimaca.

Uglađenost interijera potpuno novog Santa Fea prikazana je nizom visokotehnoloških dodataka, uključujući zakrivljeni ekran i opciju bežičnog punjenja za dva mobilna aparata. Zakrivljeni ekran povezuje 12,3-inčni digitalni klaster i infotainment sistem i poboljšava vidljivost vozaču uz osjećaj luksuza. Osim toga, sjedišta i obloge jarkih boja stvaraju osjećaj prostranosti, dok mekani ukrasi s drvenim uzorkom i sjedišta od Nappa kože s delikatnim vezom dodaju sofisticirani stil.

Novi SUV također uključuje niz održivih materijala. Obloga od brušene kože, automobilski tepisi i nasloni sjedišta u drugom i trećem redu izrađeni su od reciklirane plastike, dok su zračni jastuci i obloge vrata izrađeni od ekološki prihvatljive umjetne kože.

Boje interijera i eksterijera, inspirirane prirodnim svjetlom, ističu jedinstveni stil novog Santa Fe-a te tako donose živost u svakodnevni život i avanture u gradu i izvan grada.

Potpuno Novi Santa Fe svoju svjetsku premijeru će imati u augustu na Hyundai youtube kanalu, a tada ćemo znati sve detalje.

Tagovi
BIHAMK

Povezane novosti

Možda bi vas zanimalo