Članak top banner 970x90
Vijesti

Opel se vraća s legendarnom akcijom 24 sata

Akcija traje od petka, 10. marta, u podne do subote 11. 3. u podne. U pitanju su posebne ponude za sve Opelove modele s posebnom cijenom i brzom isporukom.

Autor: BIHAMK

Opelova akcija 24 sata prvi put je održana 2006. godine i svake godine je imala izvrsne rezultate. Nažalost, akcija se nije održala 2021. i 2022, no u 2023. godini, Opel je odlučio da je vrijeme da se Legendarna Opelova 24 sata vrate. 

Akcija počinje u petak, 10. marta, u podne i traje do subote 11. marta u podne. Kao i prethodnih godina, Opel je i ovaj put pripremio neponovljive popuste za sve svoje modele, te među prvima na tržištu vratio praksu komuniciranja akcija s naglaskom na primamljivije cijene, što je u zadnje vrijeme s porastom inflacije bukvalno bilo iščezlo kod trgovaca novih automobila.

Svi modeli dostupni su uz brzu isporuku, a više informacija dostupno je na www.opel.ba i kod ovlaštenih Opel partnera.

BIHAMK

Povezane novosti

Porsche BH nastavlja s edukacijom mladih kadrova

Porsche BH nastavlja s edukacijom mladih kadrova

Sredinom mjeseca su učenici Srednje stručne škole "Džemal Bijedić" iz Goražda posjetili kompanije Porsche BH i Porsche Inter Auto, što im je omogućilo da se detaljnije upoznaju s najnovijim tehnologijama i praksama u automobilskoj industriji.

Možda bi vas zanimalo