Članak top banner 970x90
Vijesti

Opel Edition serija – bogata oprema, privlačna cijena i brza isporuka

Zanimljiva prodajna akcija stiže iz Opela. Za trojac: Corsa, Crossland i Mokka, uvoznik je pripremio limitiranu seriju bogato opremljenih modela, koji uz privlačnu cijenu imaju i brz rok isporuke.

Autor: BIHAMK

Najmanji  Opel iz ove ponude, četiri decenije postojanja Corsa Edition košta 26.700 KM s PDV-om, a od važnije opreme donosi klima uređaj, 7'' touch bluetooth multimediju, alu felge 16''.

Dobro prodavani Crossland stiže u Design and Tech izdanju sa 1.2T benzincem od 110 KS. Njegova oprema je još bogatija: dvozonski klima uređaj, zadnja kamera, 7'' touch bluetooth multimedija, dvobojna karoserija i 16'' alu felge. Cijena je 33.900 KM do registracije.

Živopisna Opel Mokka Edition pogonjena je također 1.2 turbakom od 100 KS, a u primamljivoj cijeni od 34.800 KM sadrži dvozonski klima uređaj, zadnju kameru za parkiranje, 7'' touch bluetooth multimediju, grijana sjedišta i 16'' alu felge.

Ponuda se odnosi na određeni broj vozila i vremenski je ograničena. Što je najbitnije, neka vozila su dostupan odmah, a neka u roku od 15-20 dana.

Tagovi
BIHAMK

Povezane novosti

Možda bi vas zanimalo