Članak top banner 970x90
Vijesti

Opel Edition serija – bogata oprema, privlačna cijena i brza isporuka

Zanimljiva prodajna akcija stiže iz Opela. Za trojac: Corsa, Crossland i Mokka, uvoznik je pripremio limitiranu seriju bogato opremljenih modela, koji uz privlačnu cijenu imaju i brz rok isporuke.

Autor: BIHAMK

Najmanji  Opel iz ove ponude, četiri decenije postojanja Corsa Edition košta 26.700 KM s PDV-om, a od važnije opreme donosi klima uređaj, 7'' touch bluetooth multimediju, alu felge 16''.

Dobro prodavani Crossland stiže u Design and Tech izdanju sa 1.2T benzincem od 110 KS. Njegova oprema je još bogatija: dvozonski klima uređaj, zadnja kamera, 7'' touch bluetooth multimedija, dvobojna karoserija i 16'' alu felge. Cijena je 33.900 KM do registracije.

Živopisna Opel Mokka Edition pogonjena je također 1.2 turbakom od 100 KS, a u primamljivoj cijeni od 34.800 KM sadrži dvozonski klima uređaj, zadnju kameru za parkiranje, 7'' touch bluetooth multimediju, grijana sjedišta i 16'' alu felge.

Ponuda se odnosi na određeni broj vozila i vremenski je ograničena. Što je najbitnije, neka vozila su dostupan odmah, a neka u roku od 15-20 dana.

Tagovi
BIHAMK

Povezane novosti

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Kultni Mustang nastao je 1964., u godini kada je Cassius Clay postao Muhammad Ali, Martin Luther King dobio Nobelovu nagradu za mir, a Beatlesi izazvali ludnicu kada su prvi put stigli u Ameriku. U svemu tome je rođen model koji je postao prava legenda.

Opel predstavlja novu generaciju Grandlanda

Opel predstavlja novu generaciju Grandlanda

Druga generacija Grandlanda veliki je korak naprijed za Opel koji želi elektromobilnost učiniti još privlačnijom. Radi se o prvom Opelovom modelu koji se temelji na Stellantis STLA Medium platformi za električna vozila.

Možda bi vas zanimalo