Članak top banner 970x90
Vijesti

Limitirana serija Cupre Formentor VZ5 za samo 500 sretnika

Cupra je lansirala novu limitiranu seriju svog najprodavanijeg modela Formentor u VZ5 izvedbi. Novo izdanje nazvano je BAT i donosi više crnih detalja na vanjštini i u enterijeru. Bit će proizvedeno samo 500 primjeraka.

Autor: BIHAMK

Španski proizvođač automobila visokih performansi predstavlja novo izdanje crossovera Formentor VZ5. Ovaj put Cupra lansira limitiranu seriju automobila koja nosi naziv BAT i sastoji se od vizuelnog paketa koji donosi više crnih detalja izvana, ali i iznutra.

U usporedbi s običnim Formentorom VZ5, BAT Limited Edition bit će prepoznatljiv po svojim sjajnim crnim logotipima, zajedno s crnim detaljima na rešetki i krovnim nosačima. Poklopci retrovizora također su izrađeni od karbonskih vlakana, a ograničeno izdanje također ima crno obojenu cijev zadnjeg lonca. BAT edicija uključuje i 20-inčne felge, takođe ofarbane u crno.

Poput vanjštine, unutrašnjost Formentora VZ5 BAT pretežno je obojena u crno i ima hromirane ukrase u crnoj boji. Posebno su vidljivi u području ventilacijskih otvora i na centralnoj konzoli.

Novo limitirano izdanje temelji se na najjajčoj VZ5 verziji Formentora. To znači da se ispod prednjeg poklopca nalazi potentni 2,5-litreni 5-cilindarski benzinac koji razvija 390 KS i 480 Nm obrtnog momenta.

Najekskluzivnija verzija Formentora, koji je prešao na ''tamnu'' stranu, bit će proizvedena za samo 500 sretnika. Cijene još nisu objavljene.

BIHAMK

Povezane novosti

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW Classic, odjel za klasične automobile njemačke marke, počet će izdavati nove digitalne dokumente za vlasnike klasičnih modela. Novi dokument sadrži podatke o motoru, šasiji, datumima proizvodnje i isporuke, kao i popis dodatne opreme.

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Kultni Mustang nastao je 1964., u godini kada je Cassius Clay postao Muhammad Ali, Martin Luther King dobio Nobelovu nagradu za mir, a Beatlesi izazvali ludnicu kada su prvi put stigli u Ameriku. U svemu tome je rođen model koji je postao prava legenda.

Možda bi vas zanimalo