Članak top banner 970x90
Vijesti

Legendarna Opelova 24 sata

Opelova legendarna akcija slavi 18. rođendan. Veliki broj i ljubitelja njemačke marke zna za nju, a neki namjerno tempiraju kupovinu za vrijeme ove akcije kako bi iskoristili popuste na nove modele.

Autor: BIHAMK

Ako ste planirali posjetiti neki od Opelovih salona u namjeri da pazarite neki od novih modela sada je vrijeme za to. Legendarna Opelova 24 sata slave 18. rođendan i Opel je pripremio slavljeničke cijene svih svojih modela.

Uz popuste na svim modelima osobnih vozila, ove godine prvi put u akciji učestvuju i privredna vozila. Sva vozila dostupna su uz brzu isporuku i uz četiri godine FlexCare garancije i četiri godine pomoći na cesti.

Najveći Opelov dan u godini održat će se u petak 8.3. u podne i trajati do subote 9.3.u podne.

Više informacija dostupno je na www.opel.ba i kod ovlaštenih Opel partnera.

BIHAMK

Povezane novosti

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW Classic, odjel za klasične automobile njemačke marke, počet će izdavati nove digitalne dokumente za vlasnike klasičnih modela. Novi dokument sadrži podatke o motoru, šasiji, datumima proizvodnje i isporuke, kao i popis dodatne opreme.

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Kultni Mustang nastao je 1964., u godini kada je Cassius Clay postao Muhammad Ali, Martin Luther King dobio Nobelovu nagradu za mir, a Beatlesi izazvali ludnicu kada su prvi put stigli u Ameriku. U svemu tome je rođen model koji je postao prava legenda.

Možda bi vas zanimalo