Članak top banner 970x90
Vijesti

Hyundai uz Lanu Pudar

Hyundai Auto BH postao je oficijelni sponzor naše zlatne evropske plivačice Lane Pudar i plivačkog kluba Orka.

Autor: BIHAMK

Hyundai Auto BH 2023. godinu započinje saradnjom sa najboljom bosanskohercegovačkom plivačicom, državnom rekorderkom i evropskom prvakinjom u plivanju, Lanom Pudar.

''Čast nam je i zadovoljstvo da smo u prilici da podržimo našu zlatnu plivačicu i vrhunsku sportistkinju Lanu Pudar. Sretni smo što je od danas Hyundai Tucson zvanično vozilo Lane Pudar i njenog tima. Iskreno se nadamo da će uz našu podršku Lana zajedno sa svojim stručnim štabom nastaviti ostvarivati vrhunske rezultate, te nas na taj način nastaviti činiti sretnim i ponosnim građanima Bosne i Hercegovine. Hyundai Auto BH kao društveno odgovorna kompanija će nastaviti podržavati uspješne sportiste i sportistkinje, sport, kulturu, umjetnost, te sve druge sfere društvenog života'',  izjavila je Amra Makan Pjevo, marketing i PR menadžer, Hyundai Auto BH.

Kao potpisnik ugovora pored Lane prisustvovao je i njen trener, koji je ujedno predsjednik Udruženja i Kluba Vodenih Sportova ''Orka'', Damir Đedović. Prilikom same isporuke vozila Lana je imala inspirativnu poruku za sve mlade sportiste i sportistkinje: ''Drago mi je da se moj rad i trud isplati, te da postoje kompanije poput Hyundai Auto BH koje prepoznaju sve ovo što radim. Smatram da se uprkos teškim okolnostima može uspjeti, uz mnogo rada, truda i upornosti.''

Ovim putem Hyundai Auto BH želi da čestita Lani na osvajanju četiri zlatne medalje na nedavno održanom plivačkom mitingu u Zagrebu. Nadamo se da će nakon ovog uspjeha u Zagrebu Lana nastaviti da niže nove uspjehe.

BIHAMK

Povezane novosti

Doviđenja A4, dobrodošao novi Audi A5!

Doviđenja A4, dobrodošao novi Audi A5!

Audi je zvanično predstavio novu generaciju modela A5, koja sada postaje direktni nasljednik starog A4. Novi A5 nudi tri motora, uključujući i dizel koji integriše blagu hibridnu tehnologiju. Ipak, najprimamljivija verzija bit će S5 sa V6 motorom i 367 KS.

Možda bi vas zanimalo