Članak top banner 970x90
Vijesti

Devet Seat Ateca za EUFOR u BiH

Stabilna Seatova valuta već godinama je SUV model Ateca. Njen potncijal je prepoznala i misija EUFOR-a u našoj zemlji i za svoje potrebe naručila devet vozila.

Autor: BIHAMK
Seat Ateca

Uspješna saradnja HQ EUFOR i kompanije Porsche BH d.o.o, ovlaštenog uvoznika za automobile Volkswagen koncerna, nastavlja se i ove godine. Porsche BH d.o.o. Sarajevo je tokom mjeseca februara isporučio devet novih vozila predstavnicima misije EUFOR u Bosni i Hercegovini. U pitanju je model Seat Ateca 2.0 TDI 4DRIVE koji svojim performansama zadovoljava sve sigurnosne i tehničke kriterije misije EUFOR-a.

“Sretni smo i počašćeni povjerenjem koje je EUFOR ukazao modelu Seat Ateca. Veoma smo ponosni što smo zahvaljujući pouzdanim i visoko kvalitetnim vozilima mogli odgovoriti na zahtjeve koji su bili pred nama”, izjavio je Amar Čolo, brend menadžer za Seat u BiH.

Ukazano povjerenje misije EUFOR u Bosni i Hercegovini je samo jedan od pokazatelja da SEAT nudi savršen odnos uloženog i dobijenog, odnosno cijene i kvaliteta. Dobru ponudu podrazumijeva i bogata oprema koja je uključena u osnovnu cijenu vozila, kao i vrhunska usluga kada je u pitanju prodaja, isporuka i servisiranje automobila marke SEAT.

Tagovi
BIHAMK

Povezane novosti

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW Classic, odjel za klasične automobile njemačke marke, počet će izdavati nove digitalne dokumente za vlasnike klasičnih modela. Novi dokument sadrži podatke o motoru, šasiji, datumima proizvodnje i isporuke, kao i popis dodatne opreme.

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Kultni Mustang nastao je 1964., u godini kada je Cassius Clay postao Muhammad Ali, Martin Luther King dobio Nobelovu nagradu za mir, a Beatlesi izazvali ludnicu kada su prvi put stigli u Ameriku. U svemu tome je rođen model koji je postao prava legenda.

Možda bi vas zanimalo