Članak top banner 970x90
BIHAMK vijesti

Od 3. do 10. marta 2023. AKCIJSKO SNIŽENJE iznosa članarine za žene!

U okviru promotivnih aktivnosti za 8. mart – Dan žena, organizujemo akcijsko sniženje iznosa članarine samo za žene, koja osigurava pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, regiji ili na teritoriji čitave Evrope (u ovisnosti od paketa).

Autor: BIHAMK

BIHAMK je sinonim za pomoć i prijatelja na cesti više od 75 godina, koji nakon poziva na jedinstveni broj 1282 obezbjeđuje pomoć sa mehaničarima i posebnim vozilima osposobljenim za popravak kvara na licu mjesta. Sa kvalitetnom mrežom saradnika pokrivamo teritoriju cijele Bosne i Hercegovine, a u partnerstvu sa srodnim organizacijama pokrivamo i druge zemlje, kao i čitavu Evropu!

Kvar se može dogoditi bilo kad i bilo gdje

Svi smo svjesni da neugodnosti koje može izazvati često potpuno banalan kvar na automobilu tokom putovanja, mogu biti izuzetno velike ukoliko prije putovanja ne „predvidimo“ takvu mogućnost. Bez obzira da li vozite na kraće relacije ili izvan države, kvar se može dogoditi bilo kada i bilo gdje. To potvrđuje slučaj članice Edine, kojoj je zatrebala intervencija na putu od Sarajeva do Zenice:

Ne propustite priliku kupiti članarinu po sniženoj cijeni u promotivnom periodu (od 3.3. do 10.3). Naši paketi, pored pomoći na cesti, osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova poput rent-a-cara, smještaja ili povratka kući, te pokrivanje medicinskih troškova do 500 KM (Start paket), tj. 1.000 KM (Classic paket) i 2.000 (Plus paket) za troškove nastale na putu. A, od 2023. godine smo uveli i NOVU pogodnost - hitni popravak u kući, tj. "home assistance".

Uz sve pakete ostvarujete i mnoge uštede u sklopu programa BONUS, a posebno izdvajamo HIFA pumpe, na kojima imate popust od 0,05 KM (pet feninga) po litru goriva bilo koje vrste, za sve vrste plaćanja, tokom cijele godine i Optiku Salihbegović gdje također ostvarujete popust od 10% tokom cijele godine, a u posebnim akcijama, samo za BIHAMK članove, čak 20%!

Početne cijene bilo koje navedene vrste pomoći kreću se od 100€ i više, a BIHAMK članovi usluge imaju besplatno u okviru paketa.

Omogućili smo učlanjenje, kao i produženje članstva putem interneta po akcijskim cijenama OVDJE. Popust će se obračunati nakon što odaberete spol "Ženski".

Osim putem interneta, učlaniti se/produžiti članstvo možete i u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima i kod naših automehaničara.

Život je putovanje, a putovanje je uvijek lakše uz BIHAMK, jer kada vam pomoć zatreba, BIHAMK je prijatelj koji je uvijek u blizini! 

Uvjerite se, vrijedi biti članica!

BIHAMK

Povezane novosti

Novi broj BIHAMK Informativnog centra - 1325 

Novi broj BIHAMK Informativnog centra - 1325 

Ova izmjena se uvodi kako bi se komunikacija sa članovima i građanima poboljšala, prije svega jer u situacijama traženja pomoći na cesti putem broja 1282 više neće biti potrebe za odabirom usluge.

Možda bi vas zanimalo