Članak top banner 970x90
Vijesti

Uskoro nam stiže redizajnirana Škoda Octavia: Česi objavili najavni video

Proizvođač iz Mlade Boleslave objavio je novi teaser video s kojim najavljuje facelift modela Octavia. Predstavnici kompanije kažu da će se debi održati uskoro.

Autor: BIHAMK

Najprodavaniji Škodin model uskoro će biti predstavljen u osvježenom izdanju. Česi nam na kapaljku pokazuju slike i video klipove kako bi zaglolicali maštu prije službenog debija. Tako su početkom godine Česi objavili prve slike nove redizajnirane Octavije. Tada smo mogli vidjeti novi svjetlosni potpis LED farova, ali i osvijetljeni logo proizvođača iz Mlade Boleslave.

Sada se Škoda vraća s novim teaser video klipom navodeći da će nova Octavia facelift imati revidirani prednji kraj sa povećanom rešetkom, dok će se ime marke naći pozadi na petim vratima.

Nažalost, Česi nisu otkrili tehničke detalje o poboljšanoj verziji najpopularnijeg modela u gami. Najvjerovatnije će paleta motora ostati nepromijenjena, ali postoji velika šansa da se u ponudi pojavi i hibridni motor, kojeg smo mogli vidjeti na službenim premijerama Kodiaqa i Superba nove generacije.

Kao i do sada, Škoda Octavia facelift će biti dostupna u obje varijante karoserije, tj. kao hatchback i kao Combi. Debi će se održati uskoro, a tad ćemo znati sve pojedinosti.

BIHAMK

Povezane novosti

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW Classic, odjel za klasične automobile njemačke marke, počet će izdavati nove digitalne dokumente za vlasnike klasičnih modela. Novi dokument sadrži podatke o motoru, šasiji, datumima proizvodnje i isporuke, kao i popis dodatne opreme.

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Kultni Mustang nastao je 1964., u godini kada je Cassius Clay postao Muhammad Ali, Martin Luther King dobio Nobelovu nagradu za mir, a Beatlesi izazvali ludnicu kada su prvi put stigli u Ameriku. U svemu tome je rođen model koji je postao prava legenda.

Možda bi vas zanimalo