Članak top banner 970x90
Vijesti

Škoda sponzor hokejaške reprezentacije BiH

Svjetsko seniorsko prvenstvo treće divizije, grupe B u hokeju na ledu počelo je u Sarajevu. Škoda BiH je ponosni sponzor našim ledenim Zmajevima.

Autor: BIHAMK

Prvenstvo se održava u Sportskom Centru Skenderija, u dvorani ''Mirza Delibašić''. Nakon 39 godina, Centar Skenderija ponovo će imati čast biti domaćin jednog velikog svjetskog hokejaškog prvenstva.

Turnir su svečano otvorili gradonačelnica Grada Sarajeva, Benjamina Karić i ministar sporta i kulture Kantona Sarajevo, Samir Avdić.

Ponosni sponzor spomenutog svjetskog prvenstva je marka ŠKODA BiH. Prvenstvo se igra od 27. februara do 5. marta, a uz reprezentaciju BiH u grupi B nastupaju još Hong Kong, Iran, Kirgistan, Malezija i Singapur. U prvoj utakmici, naša reprezentacija je uspjela pobijediti Hong Kong.

Hokejaški savez Bosne i Hercegovine poziva sve građane Sarajeva i Bosne i Hercegovine da u narednim danima dođu u Skenderiju i podrže ledene Zmajeve. Ulaz za sve utakmice je besplatan.

Tagovi
BIHAMK

Povezane novosti

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW izdaje "rodni list" za svoje klasične modele

BMW Classic, odjel za klasične automobile njemačke marke, počet će izdavati nove digitalne dokumente za vlasnike klasičnih modela. Novi dokument sadrži podatke o motoru, šasiji, datumima proizvodnje i isporuke, kao i popis dodatne opreme.

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Ford slavi 60 godina kultnog Mustanga

Kultni Mustang nastao je 1964., u godini kada je Cassius Clay postao Muhammad Ali, Martin Luther King dobio Nobelovu nagradu za mir, a Beatlesi izazvali ludnicu kada su prvi put stigli u Ameriku. U svemu tome je rođen model koji je postao prava legenda.

Možda bi vas zanimalo