Aktuelno

Poštovani članovi, 

Za sve članove kojima članstvo ističe u narednom periodu, a koji nisu u prilici iskoristiti prednosti online kanala za učlanjenje, BIHAMK će automatski produžiti trajanje članstva kako bi u slučaju potrebe članovi mogli koristiti članske povlastice.

Članovi za takvo produženje nemaju nikakvih finansijskih obaveza. Po završetku vanrednih mjera, članovi kojima je isteklo članstvo mogu produžiti trajanje članstva i isto počinje teći od trenutka produženja koje je član obavio.

Zbog prirode našeg posla uposlenici BIHAMK-a na terenu neće prestajati sa radom.

Sve ostale aktivnosti BIHAMK-a biće reducirane.

Također, molimo vas da poštujete preporuke:

- ukoliko već morate posjetiti jednu od BIHAMK lokacija, molimo da poštujete prostor udaljenosti najmanje 1 metar od drugih osoba,

- za sve korisnike kojima nije nužan dolazak u prostorije BIHAMK-a da iste odgode,

- obavite komuniciranje putem elektronske pošte ili telefonom s traženim odjelom ili službom.

Kontakt podaci svih odjela i službi nalaze se na ovim linkovima:

https://bihamk.ba/bs/kontakt
https://bihamk.ba/bs/clanstvo/lokacije

Obavještavamo vas da je radno vrijeme BIHAMK-ovih poslovnica sljedeće:

TC ilidža radi u vremenu ponedjeljak-petak 07:30 do 16:00 sati (subota 07:30-14 sati).

Poslovnica Skenderija radi u vremenu ponedjeljak-petak 08 do 16:00 sati (subota 08-14 sati).

Poslovnica Novi Grad radi u vremenu ponedjeljak-petak od od 08 do 16:00 sati (subota ne radi).

Poslovnica Tuzla radi u vremenu ponedjeljak-petak 08 do 16:30 sati (subota ne radi). Od 20.07.2020.god. novo radno vrijeme poslovnice će biti od 08 do 16 sati (ponedjeljak-petak).

TC Zenica radi u vremenu ponedjeljak-petak 07:30 do 16:00 sati (subota 07:30-14 sati).

BIHAMK će prilagoditi daljnje postupanje prema dnevnim uputama nadležnih tijela, te ćete o njima biti pravovremeno obaviješteni.

Pazite na sebe i na druge! Budite odgovorni i ostanite kod kuće.

Vaš BIHAMK

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota
loading ...