Aktuelno

NOVOSTI NA BIHAMK MOBILNOJ APLIKACIJI

Bosanskohercegovački auto-moto klub je svoju mobilnu aplikaciju pod nazivom BIHAMK lansirao 2018.godine kada je njenim korisnicima pružio mogućnost da imaju jednostavan pristup informacijama o stanju na cestama, radarima na cesti, kao i aktivnostima koje provodi BIHAMK.

Sa razvojem informacionih tehnologija, i u skladu sa potrebama naših članova, omogućili smo dodatne funkcionalnosti.

U cilju pružanja informacija članovima o periodu članarine, uvida u stanje članarine i jednostavnog pristupa članskoj kartici, na BIHAMK mobilnoj aplikaciji su uvedene sljedeće opcije:

- Prikaz paketa koji korisnik ima (+ prikaz Family člana ukoliko ga ima)
- Datum isteka članarine
- Članski broj i barkod kartice
- Prikaz detalja o intervencijama koje član imao (ukoliko je imao) sa sljedećim informacijama: datum, vrsta intervencije, iznos intervencije i lokacija + ukupan iznos svih intervencija
- Prikaz ušteda u okviru BONUS programa sa sljedećim informacijama: datum, poslovnica, iznos uplate i uštede + ukupan iznos svih ušteda

Najčešći problem sa kojim smo se suočavali jeste gubitak članske kartice. BIHAMK-ove članske kartice su trajnog karaktera, te uz samo izdavanje nove kartice, dolazi i period njene dostave usljed kojeg naši članovi nisu u mogućnosti koristiti benefite BONUS programa i ostvariti uštede kod naših partnera. Od sada, člansku karticu možete uvijek imati uz sebe na vašem mobilnom uređaju.

U trenutku kada sipate gorivo na HIFA pumpama, kupujete nove naočale, idete na odmor, kupujute dijelove za automobil itd. možete pokazati vašu virtuelnu karticu na aplikaciji i ostvariti popust na usluge, bez razmišlja da li ste ponijeli karticu ili je pak izgubili.

Osim ove pogodnosti, sada na aplikaciji možete pratiti i uštede koje ste ostvarili u okviru BONUS programa. Imat ćete evidenciju kada, kod kojeg partnera i koji iznos ste uštedili. Na taj način ćete se uvjeriti da BIHAMK članarina pruža i dodatne benefite, te čak uštedjeti i iznos viši od same članarine. Ono što je posebno bitno našim članovima, osim praćenja perioda važenja članarine, jeste i mogućnost uvida u iskorištene intervencije u okviru članske godine.

Sada, naši članovi mogu u svakom trenutku vidjeti kada, na kojoj lokaciji, koja vrsta pomoći na cesti je ostvarena u trenutku potrebe, kao i koliko bi iznosio sami iznos intervencije da niste BIHAMK član.

Trenutno imamo oko 25.000 korisnika aplikacije, koji osim pogodnosti članstva i pružanja informacija o stanju na cestama u svakom trenutku mogu tražiti pomoć na cesti putem aplikacije potpuno besplatno.

BIHAMK kontinuirano unapređuje svoje usluge, te vas pozivamo da budete dio te priče i koristite pogodnosti i BIHAMK aplikacije.

BIHAMK aplikaciju možete skinuti OVDJE

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti