Aktuelno

Povodom obilježavanja Dana osnivanja BIHAMK-a, 07.02.2023.god. u prostorijama hotela Hollywood održana je svečana skupština. 

Prisutnima se na otvaranju skupštine obratio predsjednik BIHAMK-a, g. Elmedin Bajramović.

Osvrnuvši se na izuzetno dinamičnu i uspješnu poslovnu godinu za BIHAMK, uprkos pandemiji koronavirusa i komplikovanih ekonomskih uvjeta, gospodin Bajramović je naglasio: “BIHAMK je potvrdio ulogu lidera na polju pružanja pomoći motorizovanim građanima i na unapređenju cestovne sigurnosti u Bosni i Hercegovini.”

Ponosni smo na porast broja članova, usluga asistencije i svih poslovnih aktivnosti, što je, uz podatak o izvrsnom procentu obnove članarine od 85,4% najznačajniji indikator uspješnog rada.

Više o našoj 2022. godini možete pročitati OVDJE 

Tradicionalno, na svečanoj skupštini dodijeljena su priznanja i plakete za poseban doprinos u ostvarenju ciljeva i zadataka kluba.

Na osnovu rezultata postignutih u ciklusu saobraćajnih takmičenja u 2022. godini, za najuspješniju nastavnicu proglašena je Almedina Babić.

Za najuspješniju školu proglašena je JU Osnovna škola „Mehmedalija Mak Dizdar“ – Visoko, koja je pored priznanja dobila bicikl za rad školske saobraćajne sekcije i biciklističku kacigu.

Povodom Dana vozača i automehaničara, za postignute rezultate u radu u 2022. godini priznanje „vozač godine“ dodijeljeno je Kasimu Kadiću, a priznanje „mehaničar godine“ Enesu Isakoviću.

IMENA DOBITNIKA OSTALIH PRIZNANJA

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota
loading ...