Aktuelno

MARKETINŠKA NAGRADA FIA REGIJE I“ PRIPALA BIHAMK-u

25. oktobra/listopada 2019.g. u Beču (Austrija), Zlatan Velić, rukovodilac sektora članstva, u ime BIHAMK-a je primio ovogodišnju „Marketinšku nagradu FIA Regije I“ za uspješnu realizaciju projekta BIHAMK-ove digitalne prodaje. 

Ovo izuzetno vrijedno međunarodno priznanje dodjeljuje se za najkvalitetniji projekat u oblasti marketinga koji je predstavljen u okviru „Radionice za marketing i menadžment FIA Regije I“ održane u Beču (Austrija). Svojom prezentacijom Zlatan Velić je učesnicima skupa na zanimljiv način približio BIHAMK-ov projekt korištenja Viber mobilne aplikacije kao digitalnog marketinškog kanala putem kojeg je BIHAMK u proteklom periodu uspješno realizirao nekoliko članskih kampanja. Prisutni delegati su bili impresionirani iznesenim statistikama koje su potvrdile da je u pojedinim članskim kampanjama, korištenjem ovog u Bosni i Hercegovini izuzetno popularnog digitalnog servisa, BIHAMK znao privući i preko 600 novih članova dnevno.

Marketinška nagrada FIA Regije I predstavlja potvrdu kvaliteta dugogodišnjeg zalaganja i izuzetnih rezultata koje BIHAMK ostvaruje na polju pružanja članskih usluga, a dodatni značaj ove međunarodne nagrade leži u činjenica da je dodijeljena BIHAMK-u nakon direktnog glasanja učesnika „Radionice za marketing i menadžment FIA Regije I“ među kojima su bili članovi uprava najvećih evropskih auto i touring klubova, te visoki zvaničnici Briselskog ureda FIA Regije I.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti