Aktuelno

Dana 12. novembra 2021. godine uposlenici Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba posjetili su Katolički školski centar ''Sv. Josip'' u Sarajevu. Tokom posjete družili su se sa prvačićima koje su prigodnom prezentacijom upoznali sa rizicima sa kojima se mogu susresti u saobraćaju i upoznali sa pravilima ponašanja kako bi bili sigurni na putu od kuće do škole. 

Bosanskohercegovački auto-moto klub posebnu pažnju pridaje prvačićima koji polaskom u školu postaju samostalni učesnici u saobraćaju. Zbog toga ih je potrebno pripremiti i educirati kako bi stekli dodatna znanja i vještine za sigurno kretanje.

Kako bismo povećali njihovu vidljivost u saobraćaju i uticali na njihovu sigurnost učenicima smo podijelili reflektirajuće narukvice i privjeske, te edukativne bojanke ''Dijete u saobraćaju'' kojima će se na zabavan način podsjetiti na naučena pravila.

Svi učenici su aktivno učestvovali i razgovarali o vlastitim iskustvima u svakodnevnom kretanju u saobraćaju.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole.

Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cijelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto moto klubova.

Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome odmah obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, trenutno uklonili s web stranice.

U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.”

Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Srijeda
  • Četvrtak
  • Petak
loading ...
Zatvori X