Aktuelno

BIHAMK PROGRAM LOJALNOSTI

"Zaradi svoje članstvo"

Jedno od pravila lojalnosti jeste i postojanje sistema kojim ćemo nagraditi naše vjerne članove (čak i onda kada nisu koristili nijednu od pogodnosti BIHAMKa i BONUS programa).

Tokom prošle godine, BIHAMK je studiozno radio na razvijanju programa koji će članovima omogućiti da svoju narednu članarinu produže po nižoj cijeni ili čak GRATIS.

Krajem godine, kreirali smo program lojalnosti za sve naše vjerne članove, ali i naše buduće članove koji žele uz najpouzdaniju asistenciju dobiti i članarinu po povoljnim cijenama. BIHAMK program lojalnosti predstavlja potpuno novi koncept nagrađivanja naših članova. U članskom periodu od jedne godine, imate priliku uz pomoć svojih prijatelja i porodice, da osigurate sljedeće produženje članarine po nižoj cijeni ili potpuno GRATIS.

Ono što karakteriše ovaj program jeste njegova jednostavna upotreba, personaliziranost i ono najbitnije – naši članovi postaju dio naše porodice, te vaši prijatelji postaju i naši prijatelji. BIHAMK kontinuirano osluškuje potrebe svojih članova i u skladu s tim kreiramo nove usluge, koje će osim pomoći na cesti, pružiti dodatnu vrijednost za vas i članove vaše porodice.

Kako učestovati u programu lojalnosti?

Program se sastoji iz 4 jednostavna koraka koja će vas odvesti do produženja članarine.

1. Prvi korak jeste da produžite članstvo ukoliko ono ističe uskoro ili postanete naš član uplatom u našoj digitalnoj poslovnici ili u nekoj od naših pet poslovnica (Sarajevo, Zenica i Tuzla). Za one koji su već naši članovi, automatski ćemo generisati personalizirani kod kako bi imali pravo učešća. Vaš kod ćete dobiti kroz komunikaciju putem vibera ili e-maila.

2. Nakon što ste dobili svoj kod, memorisali ga ili sačuvali poruku sa podacima o kodu, vrijeme je za sljedeći korak. U drugom koraku imate period od godinu dana koliko traje vaša članarina, da svoj kod dijelite sa prijateljima i porodicom. Savjetujemo vam da kod dijelite sa prijateljima/porodicom koji nisu prije bili naši članovi, kako bi brže stigli do željenog cilja.

3. U narednom koraku će se vaši prijatelji ili članovi porodice učlanjivati na osnovu koda koji su dobili od vas. Na taj način vlasnik koda sakuplja bodove svaki put kada je kod iskorišten.

4. Posljednji korak jeste iskoristiti pogodnosti sakupljenih bodova u periodu produženja članarine. Članarina se može produžiti mjesec dana prije isteka članarine, te mjesec dana nakon isteka članarine kako bi bodovi i dalje bili aktivni.

Više možete pročitati ovdje.

Učestvuj u programu, podijeli kod, osvoji bod i zaradi svoju iduću članarinu!

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti