Aktuelno

Broj od 50.000 aktivnih članova iz cijele Bosne i Hercegovine je dostignut, čime je ispunjen dugoročni cilj BIHAMK-a i nastavljen značajan rast broja članova kao direktan odraz poboljšanja članskih usluga u proteklom periodu. 

BIHAMK je međunarodno priznati član Svjetske automobilističke asocijacije (FIA) i drugih međunarodnih tijela u kojima ima zapaženu ulogu i zastupa vozače. Danas je BIHAMK moderno i jedinstveno udruženje, koja na učinkovit način ostvaruje interese društva i svojih članova. BIHAMK je ujedno i vrlo značajan partner u obavljanju poslova javnih ovlasti te je u svim svojim djelatnostima učinio snažne iskorake.

Stalna unapređenja članskih paketa, povećanje obima pogodnosti, te implementacija novih tehnologija i konstantna težnja ka inovacijama su itekako prepoznate od značajnog broja građana iz cijele Bosne i Hercegovine koji su u BIHAMK-u pronašli kvalitetnog partnera na polju sigurnosti na cestama u BiH, regiji i Evropi.
Članstvo donosi niz pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i susjednim zemljama Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji - što je posebno atraktivna pogodnost kada se ima na umu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći u ovim zemljama od 110 eura i više.

Također, u slučaju putovanja po Evropi, BIHAMK PLUS paket pruža kompletnu uslugu pomoći na cesti (početna komercijalna cijena usluga u zemljama EU je 150 eura i više). BIHAMK CLASSIC i PLUS paketi osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova rent-a-car, smještaja ili povratka kući, kao i pokrivanje medicinskih troškova.
Ukoliko ste sretni da tokom godine ne koristite pomoć na cesti, članska kartica se itekako isplati, jer vam pomaže u svakodnevnim kupovinama tako što jednostavnim pokazom kartice ostvarujete značajne uštede putem članskog programa pogodnosti BIHAMK BONUS.

Članovi kroz ovaj program ostvaruju velike uštede prilikom kupovine ne samo goriva i auto kozmetike, već i u putničkim agencijama, hotelima, optičarskim radnjama, knjižarama, prodavnicama odjeće i obuće i mnogim drugim trgovačkim i poslovnim objektima širom Bosne i Hercegovine.

Posebno se izdvajaju HIFA pumpe, na kojima članovi ostvaruju 0,05 KM po litri visokokvalitetnih naftnih derivata. Na ovaj način, na godišnjem nivou prosječan potrošač može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva.

Također, u cilju zaštite i povećanja sigurnosti najmlađih učesnika u saobraćaju BIHAMK svojim aktivnim članovima daje na posudbu dječije autosjedalice za uzrast od 0 do 9 mjeseci. Uz kopiju rodnog lista djeteta i aktivnu člansku karticu roditelja potrebno se javiti na broj telefona 033/222-210.
BIHAMK je u ovoj godini započeo i pilot projekat u Sarajevu „Pomoć u kući“ koji podrazumijeva pomoć stručnih i ovlaštenih lica tokom 24 sata, svakoga dana, 365 dana u godini.

BIHAMK-ov primarni zadatak je kontinuirano poboljšavanje i proširivanje usluga koje već dugi niz godina uspješno pružamo našim članovima i partnerima. Njihova sigurnost i povjerenje su razlog našeg postojanja, ali i motiv za naš budući rast i razvoj.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota