Aktuelno

HYUNDAI ASSISTANCE

Od 1. januara/siječnja 2011. godine, stupio je na snagu ugovor o pružanju usluga HYUNDAI Assistance za nova vozila marke HYUNDAI.

Na osnovu ovog ugovora, koji predstavlja zajednički projekat sa Hyundai Auto BH, BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o.kao pružalac usluga, pruža usluge pomoći na cesti i dodatn usluge u okviru HYUNDAI Assistance.

Korisnički broj telefona za HYUNDAI Assistance koji je dostupan 24/7/365:

+387 33 282 115 - za pozive iz BiH i inostranstva/inozemstva

Sva vozila koja su prodana putem mreže ovlaštenih prodavača u Bosni i Hercegovini, imaju pokriće 5 godina ili 100 000 prijeđenih kilometara.

Hyundai Assistance vrši usluge pomoći na području Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Pojedinosti o usluzi HYUNDAI Assistance možete dobiti u HYUNDAI prodajno-servisnoj mreži.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti