Aktuelno

U ponedjeljak, 8. maja 2017. godine u Tehničkom centru BIHAMK-a u Zenici (Blatuša bb) održana je svečanost, u okviru koje je obavljena primopredaja doniranih dječijih autosjedalica Austrijskog auto-touring kluba (ÖAMTC), koja označava nastavak programa besplatne donacije autosjedalica članovima BIHAMK-a.

Primopredaju dječijih autosjedalica BIHAMK-u obavio je u ime ÖAMTC-a, njegov predsjednik g. Werner Kraus, koji je donaciju uručio predsjedniku BIHAMKA-a Ivi Komšiću. Tom prilikom, gospodin Kraus je jednu sjedalicu uručio članu BIHAMK-a iz Zenice Okić Azri. Predsjednik BIHAMK-a je iskazao zahvalnost austrijskom klubu ÖAMTC na dugogodišnjoj pomoći.

Inače, ova vrijedna donacija sastoji se od 150 dječijih autosjedalica namijenjenih članovima BIHAMK-a. Cilj ove akcije jeste poboljšanje cestovne sigurnosti najranjivijih učesnika u saobraćaju u Bosni i Hercegovini, tj. beba i mališana. Akcija posudbe sjedalica trajat će do isteka zaliha.

Članovi koji žele posuditi autosjedalicu mogu posjetiti BIHAMK-ove poslovnice i klubove i preuzeti istu iz ispunjavanje odgovarajućih uslova koji su navedeni na WEB stranici BIHAMK-a.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 033/222-210.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Subota
  • Nedjelja
  • Ponedjeljak