BIHAMK Bonus

Triglav Road Assistance 24h predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. i ZAVAROVALNICA TRIGLAV d.d. U okviru navedenog projekta, BIHAMK ASISTENCIJA pruža usluge u BiH i Evropi, te svi kupci/korisnici koji posjeduju policu Zavarovalnica Triglav ostvaruju pravo na usluge Triglav Road Assistance 24h.

Triglav Road Assistance 24h organizuje usluge pomoći na cesti i dodatne usluge na području BIH i Evrope. U okviru usluga pomoći na cesti spadaju: otklanjanje kvara na vozilu, te ukoliko se kvar ne može otkloniti na licu mjesta, vozilo se transportuje do zahtjevanog servisa. U slučaju saobraćajne/prometne nezgode, vozilo se također transportuje do mjesta prebivališta ili zahtjevanog servisa. U dodatne usluge spadaju: organizacija zamjenskog vozila, organizacija smještaja te i organizacija povratka kući/nastavka putovanja.

Korisnički broj telefona za „Triglav Road Assistance 24h“ koji je dostupan 24/7/365:

+387 33 282 100

Usluge Triglav Road Assistance 24h ne mogu ostvariti vozila koja su odvezena do servisa bez prethodnog kontaktiranja Call Centra, također i vozila koja su sudjelovala u incidentima nastalim pod uticajem alkohola, droge ili drugih opojnih sredstava.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Ponedjeljak
  • Utorak
  • Srijeda
loading ...
Zatvori X
}