BIHAMK Bonus

Od 08.maja/svibnja 2009. godine BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. pruža usluge pomoći na cesti klijentima Raiffeisen banke – korisnicima paketa računa.

BIHAMK ASISTENCIJA kao pružalac usluga, pruža usluge pomoći na cesti bez naknade, a na osnovu predočene članske kartice paketa i lične/osobne karte na području BiH i inostranstva.

Usluge se pružaju u slučaju tehničkog kvara na vozilu, kvara uzrokovanog greškom korisnika i saobraćajne/prometne nezgode.

Pored usluga pomoći na cesti, pozivom na Alarm centar može se rezervirati hotelski smještaj, avio karta, rent-a-car itd. Ove usluge su besplatne, dok se cijena osnovne usluge plaća kod pružaoca/isporučioca.


Raiffeisen Asistencija za klijente Banke – mala i srednja preduzeća


Od 22. maja/svibnja 2013. godine, BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. pruža usluge pomoći na cesti u BiH i Evropi klijentima Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina u okviru nove usluge banke – Paketa proizvoda i usluga za mala i srednja preduzeća.

Besplatnu pomoć na cesti mogu koristiti pravna lica – korisnici Paketa proizvoda i usluga Comfort i Exclusive. Pored asistencije na cesti, Paket sadrži i različite bankarske i nebankarske proizvode i usluge za mala i srednja preduzeća.

Usluge pomoći na cesti se pružaju u slučaju tehničkog kvara, kvara uzrokovanog greškom korisnika i saobraćajne/prometne nezgode na putničkom vozilu, monovolumenu ili privrednom vozilu.

Korisnički broj telefona za Raiffeisen Asistenciju koji je dostupan 24/7/365 i putem kojeg se isključivo ostvaruju usluge pomoći na cesti je:


+387 33 282 120 – za pozive iz BiH i inostranstva/inozemstva


Usluge Raiffeisen Asistencije ne mogu ostvariti vozila koja su odvezena do dilera/servisa bez prethodnog kontaktiranja Call Centra.

Pojedinosti o usluzi Raiffeisen Asistencija možete dobiti putem www.raiffeisenbank.ba


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Ponedjeljak
  • Utorak
  • Srijeda
loading ...
Zatvori X
}