BIHAMK Bonus

Od 2003. godine BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. pruža usluge Opel Assistance za nova putnička i komercijalna vozila marke Opel.

BIHAMK ASISTENCIJA kao pružalac usluga, pruža usluge pomoći na cesti i dodatne usluge u okviru Opel Assistance u BiH i Evropi. Sva nova vozila koja su prodana putem mreže ovlaštenih prodavača u BiH, imaju pokriće 1 godinu ili 100 000 prijeđenih kilometara.

Također, od 1. aprila/travnja 2012. godine, stupio je na snagu Ugovor o pružanju usluga Opel Assistance Plus za rabljena vozila marke Opel koji je potpisan sa Opel partnerima u BiH.

Opel Assistance Plus predstavlja zajednički projekat firme BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. i svih ovlaštenih Opel servisa/prodavača u BiH. U okviru navedenog projekta, BIHAMK ASISTENCIJA pruža usluge u BiH i Evropi, te rabljena vozila marke Opel, imaju pravo na usluge „Opel Assistance Plus“ u trajanju od 12 mjeseci, pod uslovom ako održavaju vozilo u ovlaštenom servisu nakon isteka trajanja garancije mobilnosti proizvođača, odnosno ukoliko izvrše redovan servisni pregled u ovlaštenom Opel servisu.

Korisnički brojevi telefona za OPEL Assistance i Opel Assistance Plus koji su dostupni 24/7/365:

0800 202 44 – free phone za pozive iz BiH

+387 33 282 101 – za pozive iz inostranstva/inozemstva

Pojedinosti o usluzi Opel Assistance/Opel Assistance Plus možete dobiti u Opel mreži partnera.


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Ponedjeljak
  • Utorak
  • Srijeda
loading ...
Zatvori X
}