Aktuelno

BIHAMK DOSTIGAO REKORDAN BROJ OD 60.000 ČLANOVA

Nastavljajući višegodišnji trend rasta članstva BIHAMK je dostigao broj od 60.000 članova čime je ispunjen godišnji plan i ostvarena rekordna masovnost kluba od njegovog osnivanja. 

Kontinuirani rast članstva rezultat je stalnog ulaganja u kvalitet usluga i moderniziranje članskih paketa, s naglaskom na stalnu mobilnost i sigurnost na cestama kao i konstantne težnje ka inovacijama što je itekako prepoznato od značajnog broja građana iz cijele Bosne i Hercegovine koji su u BIHAMK-u pronašli kvalitetnog partnera na polju sigurnosti na cestama u BiH, regiji i Evropi.

Pogodnosti BIHAMK članstva su brojne: pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, zemljama regije (Hrvatska, Srbija i Crna Gora) te u cijeloj Evropi, servisne usluge u BIHAMK centrima, brojni popusti i uštede.

Imaoci BIHAMK START iskaznica u slučaju saobraćajne nezgode ili kvara na vozilu dobit će osnovne usluge pomoći na cesti u BiH i susjednim zemljama. Paketi CLASSIC i PLUS prilikom putovanja u zemljama kontinentalne Evrope osiguravaju i čitav set pomoćnih usluga koje olakšavaju iznenadne problema izazvane kvarom na vozilu ili saobraćajnom nezgodom, što podrazumijeva pokrivanje troškova rent-a-cara, smještaja, povratka kući te medicinskih troškova.

BIHAMK članska kartica podrazumijeva i mnoštvo atraktivnih pogodnosti i popusta prilikom kupovine proizvoda i usluga u razgranatoj mreži trgovačkih i poslovnih objekata širom Bosne i Hercegovine u sklopu programa BIHAMK BONUS. Posebno je značajna mogućnost kupovine jeftinijeg goriva na HIFA-inim bezinskim pumpama jer se, uz popust od 0,05 KM po litri, prosječnom potrošnjom na godišnjem nivou mogu ostvariti značajne uštede.

Također, u skladu sa svojom društvenom odgovornošću, u cilju zaštite i povećanja sigurnosti najmlađih učesnika u saobraćaju BIHAMK svojim aktivnim članovima daje na posudbu dječije autosjedalice za uzrast od 0 do 9 mjeseci.

Značajan doprinos povećanju broja članova dala je primjena metoda modernog marketinga te implementacija novih tehnologija. Nakon zaživljavanja „pametnih” iskaznica koje članovima omogućavaju transparentnost korištenja svih BIHAMK usluga kao i pogodnosti koje nude brojni partneri, mobilne aplikacije koja je korisnicima olakšala pristup svim informacijama i uslugama, BIHAMK je u ovoj godini prateći svjetske trendove otvorio digitalnu poslovnicu koja omogućava još jednostavnije učlanjenje i obnovu članstva. Iako BIHAMK nekoliko godina nudi opciju online učlanjenja, sada taj proces traje svega nekoliko minuta, a moguće ga je obaviti u svakom trenutku putem mobilnog uređaja ili računara.

Postignuti rezultati su značajan poticaj da se u BIHAMK-u nastavi predano raditi na poboljšanju članskih pogodnosti prilagođavajući se potrebama svojih članova i motiv za budući rast i razvoj.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti