Aktuelno

BESPLATNO PRIPREMITE VAŠE VOZILO ZA ZIMU

Bliže se hladni dani koji donose otežane uslove za vožnju, uključujući klizav  kolovoz, lošu vidljivost i više opasnosti na cestama. Da biste u takvim uslovima vozili bezbrižno i sigurno potrebno je pripremiti vozilo za takve uslove.

Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) do 23. novembra/studeni 2019. godine realizuje tradicionalnu saobraćajno - preventivnu akciju kontrole pripremljenosti vozila za zimsku sezonu pod nazivom "Zima 2019”.

Kako biste bili sigurni šta je sve potrebno zamijeniti na vašem vozilu, a da bi ono bilo kvalitetno pripremljeno za zimu, pozivamo vas da dovezete vaše vozilo u Auto-moto klubove i servise naših saradnika, gdje će naši mehaničari besplatno pregledati vaše vozilo i informisati vas je li ono spremno za zimu i da li je potrebno nešto zamijeniti.

Osim općeg stanja vozila pregledat ćemo stanje guma, ispitati stanje akumulatora, brisača, kočnica, kao i nivo i kvalitet tekućina u motoru. 

Akcija se realizuje radnim danima od 09 - 15 sati, dok će se u Sarajevu i Zenici u Tehničkom centru BIHAMK - Tehnički pregledi i servisi d.o.o. akcija realizovati i subotom u vremenu od 09 – 14 sati (u oba grada).

Iskoristite ovu povoljnu priliku i na vrijeme pripremite svoje vozilo za zimu.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti