Aktuelno

FORD ASSISTANCE I F-AC GARANCIJA MOBILNOSTI

FORD ASSISTANCE

FORD Assistance predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. i F-Autocentar d.o.o. SA. U okviru navedenog projekta, BIHAMK ASISTENCIJA pruža usluge u BiH i Evopi, te sva nova vozila koja su prodana putem mreže ovlaštenih prodavača u Bosni i Hercegovini, imaju pokriće 2 godine ili 100 000 prijeđenih kilometara.

FORD Assistance organizuje usluge pomoći na cesti i dodatne usluge na području BiH i Evrope.

Korisnički brojevi telefona za FORD Assistance koji su dostupni 24/7/365:

0800 202 20 - free phone za pozive iz BiH

+387 33 282 112 - za pozive iz inostranstva/inozemstva

Pojedinosti o usluzi FORD Assistance možete dobiti u FORD mreži partnera.

F-AC GARANCIJA MOBILNOSTI

Od 11. septembra/rujna 2012.godine, stupio je na snagu Ugovor o pružanju usluga „F-AC Garancija Mobilnosti” za vozila iz programa Ford koji je potpisan sa firmom F-Autocentar d.o.o. SA.

F-AC Garancija Mobilnosti za vlasnike vozila iz programa Ford predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. i F-Autocentar d.o.o. SA. U okviru navedenog projekta, BIHAMK ASISTENCIJA organizira i pruža usluge pomoći na cesti i dodatne usluge u BiH i Evropi.

Vozila marke Ford (osim vozila do 24 mjeseca, koja imaju pravo na usluge putem Ford Assistance) imaju pravo na uslugu F-AC Garancije Mobilnosti uz uvjet redovnog servisiranja u ovlaštenom servisu. Vlasnici vozila putem redovnog servisiranja i održavanja vozila u ovlaštenom servisu prema propisanom planu održavanja, ostvaruju pravo na usluge, što potvrđuju potpisom i pečatom ovlaštenog servisnog partnera.

Korisnički broj telefona za F-AC Garancija Mobilnosti koji je dostupan 24/7/365:

+387 33 282 118 - za pozive iz BiH i inostranstva/inozemstva

Pojedinosti o usluzi F-AC Garancija Mobilnosti možete dobiti putem Ford mreže koncesionara.


Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti