Aktuelno

RAIFFEISEN ASISTENCIJA

Raiffeisen Asistencija za klijente Banke - fizička lica

Od 08.maja/svibnja 2009. godine BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. pruža usluge pomoći na cesti klijentima Raiffeisen banke – korisnicima paketa računa.

BIHAMK ASISTENCIJA kao pružalac usluga, pruža usluge pomoći na cesti bez naknade, a na osnovu predočene članske kartice paketa i lične/osobne karte na području BiH i inostranstva.

Usluge se pružaju u slučaju tehničkog kvara na vozilu, kvara uzrokovanog greškom korisnika i saobraćajne/prometne nezgode.

Pored usluga pomoći na cesti, pozivom na Alarm centar može se rezervirati hotelski smještaj, avio karta, rent-a-car itd. Ove usluge su besplatne, dok se cijena osnovne usluge plaća kod pružaoca/isporučioca.

Raiffeisen Asistencija za klijente Banke – mala i srednja preduzeća

Od 22. maja/svibnja 2013. godine, BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. pruža usluge pomoći na cesti u BiH i Evropi klijentima Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina u okviru nove usluge banke – Paketa proizvoda i usluga za mala i srednja preduzeća.

Besplatnu pomoć na cesti mogu koristiti pravna lica – korisnici Paketa proizvoda i usluga Comfort i Exclusive. Pored asistencije na cesti, Paket sadrži i različite bankarske i nebankarske proizvode i usluge za mala i srednja preduzeća.

Usluge pomoći na cesti se pružaju u slučaju tehničkog kvara, kvara uzrokovanog greškom korisnika i saobraćajne/prometne nezgode na putničkom vozilu, monovolumenu ili privrednom vozilu.

Korisnički broj telefona za Raiffeisen Asistenciju koji je dostupan 24/7/365 i putem kojeg se isključivo ostvaruju usluge pomoći na cesti je:

+387 33 282 120 – za pozive iz BiH i inostranstva/inozemstva

Usluge Raiffeisen Asistencije ne mogu ostvariti vozila koja su odvezena do dilera/servisa bez prethodnog kontaktiranja Call Centra.

Pojedinosti o usluzi Raiffeisen Asistencija možete dobiti putem www.raiffeisenbank.ba

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti