Aktuelno

BIHAMK DOSTIGAO BROJ OD 50.000 ČLANOVA

Broj od 50.000 aktivnih članova iz cijele Bosne i Hercegovine je dostignut, čime je ispunjen dugoročni cilj BIHAMK-a i nastavljen značajan rast broja članova kao direktan odraz poboljšanja članskih usluga u proteklom periodu. 

BIHAMK je međunarodno priznati član Svjetske automobilističke asocijacije (FIA) i drugih međunarodnih tijela u kojima ima zapaženu ulogu i zastupa vozače. Danas je BIHAMK moderno i jedinstveno udruženje, koja na učinkovit način ostvaruje interese društva i svojih članova. BIHAMK je ujedno i vrlo značajan partner u obavljanju poslova javnih ovlasti te je u svim svojim djelatnostima učinio snažne iskorake.

Stalna unapređenja članskih paketa, povećanje obima pogodnosti, te implementacija novih tehnologija i konstantna težnja ka inovacijama su itekako prepoznate od značajnog broja građana iz cijele Bosne i Hercegovine koji su u BIHAMK-u pronašli kvalitetnog partnera na polju sigurnosti na cestama u BiH, regiji i Evropi.
Članstvo donosi niz pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i susjednim zemljama Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji - što je posebno atraktivna pogodnost kada se ima na umu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći u ovim zemljama od 110 eura i više.

Također, u slučaju putovanja po Evropi, BIHAMK PLUS paket pruža kompletnu uslugu pomoći na cesti (početna komercijalna cijena usluga u zemljama EU je 150 eura i više). BIHAMK CLASSIC i PLUS paketi osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova rent-a-car, smještaja ili povratka kući, kao i pokrivanje medicinskih troškova.
Ukoliko ste sretni da tokom godine ne koristite pomoć na cesti, članska kartica se itekako isplati, jer vam pomaže u svakodnevnim kupovinama tako što jednostavnim pokazom kartice ostvarujete značajne uštede putem članskog programa pogodnosti BIHAMK BONUS.

Članovi kroz ovaj program ostvaruju velike uštede prilikom kupovine ne samo goriva i auto kozmetike, već i u putničkim agencijama, hotelima, optičarskim radnjama, knjižarama, prodavnicama odjeće i obuće i mnogim drugim trgovačkim i poslovnim objektima širom Bosne i Hercegovine.

Posebno se izdvajaju HIFA pumpe, na kojima članovi ostvaruju 0,05 KM po litri visokokvalitetnih naftnih derivata. Na ovaj način, na godišnjem nivou prosječan potrošač može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva.

Također, u cilju zaštite i povećanja sigurnosti najmlađih učesnika u saobraćaju BIHAMK svojim aktivnim članovima daje na posudbu dječije autosjedalice za uzrast od 0 do 9 mjeseci. Uz kopiju rodnog lista djeteta i aktivnu člansku karticu roditelja potrebno se javiti na broj telefona 033/222-210.
BIHAMK je u ovoj godini započeo i pilot projekat u Sarajevu „Pomoć u kući“ koji podrazumijeva pomoć stručnih i ovlaštenih lica tokom 24 sata, svakoga dana, 365 dana u godini.

BIHAMK-ov primarni zadatak je kontinuirano poboljšavanje i proširivanje usluga koje već dugi niz godina uspješno pružamo našim članovima i partnerima. Njihova sigurnost i povjerenje su razlog našeg postojanja, ali i motiv za naš budući rast i razvoj.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti