Stanje na cesti u BiH

Magistralne ceste

M-4

Teslić-Kotor Varoš

Zbog deminiranja terena u mjestu Rujevica, radnim danima od 08 do 16 sati dolazi do povremenih polusatnih obustava saobraćaja.

M-4

Ljetinić-Jelah

U toku su radovi na rekonstrukciji i modernizaciji ove dionice, zbog čega se saobraćaj odvija naizmjenično,  jednom trakom.

M-5

Bihać

Trg Maršala Tita u Bihaću, zbog izgradnje poslovnog objekta saobraća se jednom trakom.

M-5

Hrenovica-Mesići

Zbog urušavanja mosta u mjestu Kaljani potpuno je obustavljen saobraćaj.

M-6

Čapljina-Studenci

Zbog radova na rekonstrukciji raskršća sa regionalnim putem R-435 u naselju Trebižat, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

M-6

Grude-Ljubuški

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji raskrsnice kod mjesta Ružići, od 07 do 16 sati saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

M-6.1

Prolaz kroz Mostar

Zbog radova na izgradnji glavnih kanalizacijskih kolektora grada Mostara, od raskrsnice Šemovac do raskrsnice kod Doma zdravlja, saobraća se izmjenjenim režimom saobraćaja, uz postavljenu signalizaciju.

M-17

Drivuša

Izvode se radovi na izgradnji pristupnog puta za most “Drivuša” sa privremenim priključkom na magistralni put M-17. Saobraćaj se odvija usporeno u zoni izvođenja radova.

M-17

Žepče-Nemila (petlja Žepče)

Zbog izvođenja sanacionih radova na dionici M-17 Žepče-Nemila (petlja Žepče), izmjenjen je režim saobraćaja. Saobraćaj se u smjeru Žepča odvija obilaznicom, dok se u smjeru Nemile odvija usporeno u zoni izvođenja radova.

M-17

Zalik- Vrapčići

Zbog radova na izgradnji pješačke staze na dionici Zalik-Vrapčići saobraća se naizmjenično,  jednom trakom.


M-18

Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje

Zabranjen je saobraćaj za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

M-18

Simin Han-Priboj

Zbog sanacije klizišta saobraća se naizmjenično, uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju.

M-19.3

Rogatica-Ustiprača

Zbog radova na miniranju terena u mjestu Dub, u vremenskom periodu od 09 do 10 sati i od 14 do 17 sati, dolazi do povremene obustave saobraćaja.

„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT“.  Koristite sigurnosni sistem koji je prilagođen visini i težini Vašeg djeteta, jer 90% povreda može se izbjeći pravilnim korištenjem sigurnosnih sjedalica. ZAŠTITITE VAŠE DIJETE – UVIJEK  KORISTITE AUTOSJEDALICU ! 


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Srijeda
  • Četvrtak
  • Petak