Stanje na cesti u BiH

Magistralne ceste

M-4

Teslić-Kotor Varoš

Zbog deminiranja terena u mjestu Rujevica, radnim danima od 08 do 16 sati dolazi do povremenih polusatnih obustava saobraćaja.

M-5

Bihać

Trg Maršala Tita u Bihaću, zbog izgradnje poslovnog objekta saobraća se jednom trakom.

M-6

Čapljina-Studenci

Zbog radova na rekonstrukciji raskršća sa regionalnim putem R-435 u naselju Trebižat, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

M-6.1

Prolaz kroz Mostar

Zbog radova na izgradnji glavnih kanalizacijskih kolektora grada Mostara, od raskrsnice Šemovac do raskrsnice kod Doma zdravlja, saobraća se izmjenjenim režimom saobraćaja, uz postavljenu signalizaciju.

M-14

Srbljani-Bosanska Krupa

Zbog čestih saobraćajnih nezgoda i izraženih oštećenja, ne preporučuje se kretanje ovim magistralnim putem. Vozači mogu koristiti alternativni pravac R-402 Cazin-Stijena-Ljusina.

M-15

Glamoč-Mlinište

Zbog snijega je obustavljen saobraćaj za teretna vozila preko 7,5 tona.

M-17

Drivuša

Izvode se radovi na izgradnji pristupnog puta za most “Drivuša” sa privremenim priključkom na magistralni put M-17. Saobraćaj se odvija usporeno u zoni izvođenja radova.

M-18

Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje

Zabranjen je saobraćaj za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

M-18

Simin Han-Priboj

Zbog sanacije klizišta saobraća se naizmjenično, uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju.

M-19.3

Rogatica-Ustiprača

Zbog radova na miniranju terena u mjestu Dub, u vremenskom periodu od 09 do 10 sati i od 14 do 17 sati, dolazi do povremene obustave saobraćaja.

„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT“. Nikada nemojte voziti dijete u vozilu a da ga niste smjestili u odgovarajuću sigurnosnu autosjedalicu i ispravno vezali sigurnosnim pojasom. ZAŠTITITE VAŠE DIJETE – UVIJEK KORISTITE AUTOSJEDALICU ! 


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Subota
  • Nedjelja
  • Ponedjeljak
BIHAMK Card