Stanje na cesti u BiH

Magistralne ceste

M-4

Simin Han-Donje Caparde

Zbog radova na izgradnji pješačke staze u mjestu Rainci na magistralnom putu M-4 Simin Han-Donje Caparde vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom.

M-5

Hrenovica-Mesići

Zbog urušavanja mosta u mjestu Kaljani potpuno je obustavljen saobraćaj.

M-5

Bosanski Petrovac (industrijska zona Gorinčani)

Zbog minerskih radova danas od 13 do do 17 sati mogu se očekivati kraće obustave saobraćaja (do 5 minuta) na magistralnom putu M-5 kod Bosanskog Petrovca (industrijska zona Gorinčani).

M-5

Donji Vakuf-Travnik

Zbog radova na redovnom održavanju na magistralnom putu M-5 Donji Vakuf-Travnik (izlaz iz Donjeg Vakufa prema Travniku, u dužini od cca 1600 m) saobraća se usporeno.

M-6

Stolac-Ljubinje

Zbog radova na deminiranju terena na području općine Stolac,  u vremenskom periodu od 05:30 do 13:30 sati, dolazi do polusatnih obustava saobraćaja, uz 15 minuta propuštanja vozila.

M-6.1

Karlov Han-Kolo

Zbog radova na izgradnji pristupne ceste, vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom.

M-16

Poriče-Kupres

Zbog radova na sanaciji kolovoza na dionici magistralnog puta M-16 Poriče-Kupres saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

M-16

Jajce-Banja Luka

Zbog održavanja manifestacije „Sv.Ivo“ u Podmilačju danas do 16 sati, zabranjeno je kretanje teretnim vozilima na magistralnom putu M-16 Jajce-Podmilačje-Banja Luka. U pomenutom terminu alternativni pravac za ovu kategoriju vozila je Jajce-Mrkonjić Grad-Banja Luka. 

M-17

Drivuša

Izvode se radovi na izgradnji pristupnog puta za most “Drivuša” sa privremenim priključkom na magistralni put M-17. Saobraćaj se odvija usporeno u zoni izvođenja radova.

M-17

Konjic-Tarčin

Zbog radova na redovnom održavanju, u vremenu od 8 do 16 sati, saobraća se jednom trakom, uz povremene obustave.

M-17

Vrapčići-Bišće Polje

Zbog radova na redovnom održavanju, u vremenu od 8 do 16 sati, saobraća se jednom trakom, uz povremene obustave.

M-18

Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje

Zabranjen je saobraćaj za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

M-18

Živinice

Zbog radova na rekonstrukcije raskrsnice sa regionalnim putem R-469, vozila saobraćaju jednom trakom.

M-18

Tuzla-gr.entiteta

Zbog održavanja Državnog prvenstva u biciklizmu, danas u vremenu od 10 do 13:30 sati, saobraćaj će se odvijati usporeno na magistralnom putu M-18 Tuzla-Slavinovići-Simin Han-Požarnica-Seljublje-prijevoj Banj Brdo-gr.entiteta. Vozače molimo da poštuju upute ovlaštenih lica iz pratnje.

M-19.3

Rogatica-Ustiprača

Zbog radova na miniranju terena u mjestu Dub, u vremenskom periodu od 09 do 10 sati i od 14 do 17 sati, dolazi do povremene obustave saobraćaja.

„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT“. Nikada nemojte voziti dijete u vozilu a da ga niste smjestili u odgovarajuću sigurnosnu autosjedalicu i ispravno vezali sigurnosnim pojasom. ZAŠTITITE VAŠE DIJETE – UVIJEK KORISTITE AUTOSJEDALICU !  


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Subota
  • Nedjelja
  • Ponedjeljak
X