Stanje na cesti u BiH

Gradske ceste

Sanacioni radovi u Sarajevu

Zbog izvođenja neophodnih radova usporeno se saobraća u ulicama: Hrasnička cesta, Zvornička, Sepetarevac, Aleksandra Puškina, Zagrebačka, Azize Šaćirbegović i Nahorevska (kružna raskrsnica lokalitet Jagomir).

 

Obustava saobraćaja u ulici Maršala Tita u Mostaru

Zbog radova na izgradnji glavnih kanalizacijskih kolektora grada Mostara, na snazi je potpuna obustava saobraćaja u ulici Maršala Tita ( na relaciji Šarića džamija-Lučki most).

Izmjena režima saobraćaja u ulici Kardinala Stepinca u Mostaru

Zbog radova na izgradnji glavnih kanalizacijskih kolektora grada Mostara, u ulici Kardinala Stepinca (na dionici od Hotela Ero do Carinskog mosta) desna traka zatvorena za saobraćaj, a lijeva je otvorena za dvosmjerni saobraćaj.

Radovi na Trgu Maršala Tita u Bihaću

Zbog izgradnje poslovnog objekta na Trgu Maršala Tita, saobraća se jednom trakom.

Obustava saobraćaja na južnom ulazu u Maglaj

U toku su sanacioni radovi na južnom ulazu u grad (Liješnica), zbog čega je saobraćaj potpuno obustavljen i odvija se kroz sjeverni ulaz u grad.

Ismeta Alajbegovića Šerbe, Sarajevo

Zbog izvođenja radova na izgradnji separatne kanalizacione mreže u ulici Ismeta Alajbegovića Šerbe od raskrsnice sa ulicom Nikole Šopa do raskrsnice sa ulicom Pijačna od 08 do 16 sati potpuno je obustavljen saobraćaj. U vrijeme obustave alternativni pravci su u funkciji.

Izmjena režima saobraćaja u Sarajevu

Zbog realizacije pilot projekta aktivnog sistema za provođenje zakona i analizu saobraćaja u Gradu Sarajevo,usporeno se saobraća u zoni raskrsnica Bulevar Meše Selimovića–Alije Kučukalića i Maršala Tita-Fra Anđela Zvizdovića. 

Sanacioni radovi u Velikoj Kladuši

U toku su sanacioni radovi u ulici Zuhdije Žalića (od ulice M. Tita do mosta na rijeci Grabarskoj), zbog čega je saobraćaj obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT“. Nikada nemojte voziti dijete u vozilu a da ga niste smjestili u odgovarajuću sigurnosnu autosjedalicu i ispravno vezali sigurnosnim pojasom. ZAŠTITITE VAŠE DIJETE – UVIJEK KORISTITE AUTOSJEDALICU !  


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Subota
  • Nedjelja
  • Ponedjeljak
X