Stanje na cesti u BiH

Gradske ceste

Sanacioni radovi u Sarajevu

Zbog izvođenja sanacionih radova usporeno se saobraća u ulicama: Sagrdžije, Patriotske lige, Ante Fijamenga, Kranjčevićeva  i  Zvornička.

Obustava saobraćaja u ulici M. Tita u Mostaru

Zbog radova na izgradnji glavnih kanalizacijskih kolektora grada Mostara, na snazi je potpuna obustava saobraćaja u ulici Maršala Tita ( na relaciji Šarića džamija-Lučki most).

Izmjena režima saobraćaja u ulici Kardinala Stepinca u Mostaru

Zbog radova na izgradnji glavnih kanalizacijskih kolektora grada Mostara, u ulici Kardinala Stepinca (na dionici od Hotela Ero do Carinskog mosta) desna traka zatvorena za saobraćaj, a lijeva je otvorena za dvosmjerni saobraćaj.

Obustava saobraćaja u ulici Šekerova

Zbog radova na sanaciji kolovozne konstrukcije u ulici Šekerova od spoja sa ulicom Šejh-Mehmedova do raskrsnice sa ulicom Zaima Šarca, od 8 do 17 sati, potpuno je obustavljen saobraćaj. Alternativni pravac u vrijeme obustave je: Šejh Mehmedova- Ašikovac-Mehmeda Handžića.

Obustava saobraćaja u ulici Zvornička

Od 27. do 29.03. u noćnim satima (00-05 sati) obustavlja se saobraćaj u ulici Zvornička (na dionici od raskrsnice sa ulicom Topal Osman-paše do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića). Za vrijeme obustave u funkciji su alternativni pravci.

„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT“. Kod sudara za putnike na zadnjem sjedištu koji se nisu vezali sigurnosnim pojasom opasnost od težeg ozljeđivanja i smrtnog stradanja se povećava za tri puta u odnosu na vezane putnike. Zato UVIJEK PROVJERITE JESU LI SVI VAŠI PUTNICI VEZALI SIGURNOSNE POJASEVE !


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Ponedjeljak
  • Utorak
  • Srijeda