Stanje na cesti u BiH

Gradske ceste

Sanacioni radovi u Sarajevu

Zbog izvođenja neophodnih radova usporeno se saobraća u ulicama: Esada Midžića, Breka, Bjelave, Prijedorska, Konak, Odobašina, Dajanli Ibrahim bega, Safvet-bega Bašagića, Sagrdžije, Zmajevac  i  Zvornička.

Obustava saobraćaja u ulici Maršala Tita u Mostaru

Zbog radova na izgradnji glavnih kanalizacijskih kolektora grada Mostara, na snazi je potpuna obustava saobraćaja u ulici Maršala Tita ( na relaciji Šarića džamija-Lučki most).

Izmjena režima saobraćaja u ulici Kardinala Stepinca u Mostaru

Zbog radova na izgradnji glavnih kanalizacijskih kolektora grada Mostara, u ulici Kardinala Stepinca (na dionici od Hotela Ero do Carinskog mosta) desna traka zatvorena za saobraćaj, a lijeva je otvorena za dvosmjerni saobraćaj.

Obustava saobraćaja u ulici Bosanskih Kraljeva

- Zbog izvođenja neophodnih radova svakodnevno od 08 do 16 sati etapno će se obustavljati saobraćaj na dijelu ulice Bosanskih kraljeva (od spoja sa ulicom Safeta Hadžića do spoja sa ulicom Atife Karalić). Etapne dionice su: od raskrsnice sa ulicom Safeta Hadžića do raskrsnice sa ulicom Kraljice Jelene, od raskrsnice sa ulicom Kraljice Jelene do raskrsnice a ulicom Alibega Firdusa i od raskrsnice sa ulicom Alibega Firdusa do raskrsnice sa ulicom Atife Karalić. Za vrijeme obustave u funkciji su alternativni pravci.

Radovi na Trgu Maršala Tita Bihaću

-Zbog izgradnje poslovnog objekta na Trgu Maršala Tita, saobraća se jednom trakom.

Izmjena režima saobraćaja na sjevernom i južnom ulazu u Maglaj

U toku su sanacioni radovi u naseljima Jelovac i Liješnica, zbog čega je obavezno poštivanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

Višegradska kapija

Privremena obustava saobraćaja od 8 do 18 sati, u ulici Višegradska kapija na dijelu od Višegradske kapije (ulice Carina) do spoja sa ulicama Zmajevac i Sarajevskih gazija. Alternativni pravci za vrijeme potpune obustave Faletići-Gazin Han: preko Darive-Put Sarajevskih gazija; Sedrenik-Zmajevac: preko Safvet bega Bašagića-Mihrivode.

„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT“. Sigurnosni pojasevi su najznačajnije sigurnosno sredstvo za zaštitu putnika u vozilu, kako na prednjem tako i na zadnjem sjedištu i zato VEŽITE SIGURNOSNI POJAS ZA VRIJEME VOŽNJE,  BEZ OBZIRA KOLIKO KRATKO VOŽNJA TRAJALA !  


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Četvrtak
  • Petak
  • Subota