Stanje na cesti u BiH

Gradske ceste

Sanacioni radovi u Sarajevu

Zbog izvođenja neophodnih radova izmjenjen je režim saobraćaja u ulicama: Zmaja od Bosne, Bulevar Meše Selimovića, Mehmed paše Sokolovića, Sarač Ismailova, Petrakijina, Krivoglavci, Put Famosa, Muse Ćazima Ćatića, Vrelo Bosne, Aleksandra Puškina, Bjelašnička, Panjina kula, Iza Hrida, Hakije Kulenovića i Zvornička.

Izmjena režima saobraćaja u ulici Kardinala Stepinca u Mostaru

Zbog radova na izgradnji glavnih kanalizacijskih kolektora grada Mostara, u ulici Kardinala Stepinca zabranjeno je kretanje vozila prema Centru II i Mepas Mall-u.

Radovi na Trgu Maršala Tita u Bihaću

Zbog izgradnje poslovnog objekta na Trgu Maršala Tita, saobraća se jednom trakom.

Obustava saobraćaja na južnom ulazu u Maglaj

U toku su sanacioni radovi na južnom ulazu u grad (Liješnica), zbog čega je saobraćaj potpuno obustavljen i odvija se kroz sjeverni ulaz u grad.

Sanacioni radovi u Velikoj Kladuši

U toku su sanacioni radovi u ulici Zuhdije Žalića (od ulice M. Tita do mosta na rijeci Grabarskoj), zbog čega je saobraćaj obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Tarčin-Gornja Bioča

-Zbog izvođenja neophodnih radova, od 07 do 17 sati, izmjenjen je režim saobraćaja na lokalnom putu Tarčin-Gornja Bioča.

Obustava saobraćaja u ulici Iza Hrida (Sarajevo)

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže od 08 do 16 sati obustavlja se saobraćaj u ulici Iza Hrida (na dijelu kod objekta porodične ambulante Hrid). Za vrijeme obustave u funkciji su alternativni pravci: Iza Hrida-Kamenica-Iza gaja i obratno, Iza Hrida-Nalina-Hošin Brijeg i obratno, Iza Hrida-Nalina-Hošin Brijeg-Jarčedoli-Trčivode i obratno. 

Obustava saobraćaja u ulici Azize Šaćirbegović (Sarajevo)

Zbog radova na rekonstrukciji/izgradnji Južne longitudinale,na snazi je privremena obustava saobraćaja u ulici Azize Šaćirbegović (od raskrsnice sa ulicom Safeta Hadžića do raskrsnice sa krakom ulice A. Šaćirbegović- Milana Preloga).
U ulicama Zvornička i Safeta Hadžića u zoni raskrsnice ulica Zvornička, A. Šaćirbegović, Safeta Hadžića, Triglavska i Put Mladih Muslimana, saobraćaj se ograničava na dvije saobraćajne trake, za odvijanje saobraćaja u dva smjera i funkcionalnog odvijanja saobraćaja raskrsnice i protoka vozila iz ulica: Triglavska i Put Mladih Muslimana.

„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT“.Saobraćajne nezgode jedan su od glavnih uzroka smrti djece ispod 14 godina. Procjenjuje se da bi oko 70% djece preživjelo ili ne bi zadobilo teške povrede da su bila ispravno vezana u odgovarajućoj autosjedalici. Zato ZAŠTITITE VAŠE DIJETE – UVIJEK  KORISTITE AUTOSJEDALICU !


Saobraćajno obrazovno takmičenje

E-testovi

Vrijeme

Sarajevo

  • Ponedjeljak
  • Utorak
  • Srijeda
X